Politică

PSD Cluj: Primăria Cluj-Napoca tratează cu indiferență incendiul de la rampa de gunoi a orașului

Social democraţii clujeni acuză Primăria Cluj că tratează cu indiferență incendiul de la rampa de gunoi a orașului și criza gunoaielor, această atitudine fiind dovedită și aseară când primarul și cei doi viceprimari nu au binevoit să se deplaseze la fața locului.

PSD Cluj: Primăria Cluj-Napoca tratează cu indiferență incendiul de la rampa de gunoi a orașului PSD Cluj: Primăria Cluj-Napoca tratează cu indiferență incendiul de la rampa de gunoi a orașului

„Emil Boc stă și dă din umeri în această criză a gunoaielor, așteptând ca finul său, Alin Tișe, să construiască CMID. 

Emil Boc și Alin Tișe nu sunt interesați de soarta clujenilor aflați într-o situație disperată care locuiesc la câțiva pași de groapa de gunoi! Emil Boc și Alin Tișe nu sunt interesați că INCENDIUL de aseară putea afecta grav traficul aerian al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj! Emil Boc și Alin Tișe nu sunt interesați de problemele de mediu generate de toată această criză a gunoaielor!


Emil Boc a recunoscut senin în fața Ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu, că în scurt timp depozitul temporar se va închide și se va ajunge din nou în situația din 2015 când clujenii vor suporta un cost ridicat provocat de transportarea rezidurilor menajere în altă localitate sau în cel mai rău caz se poate ajunge la o criză similară cu cea din Florești în care gunoaiele să nu mai fie ridicate!” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter