Politică

Liderul PSD Cluj Horia Nasra: „Alin Tișe a fugit de vicepremierul Grațiela Gavrilescu. Clujul riscă să fie îngropat de gunoaie”

Liderul PSD Cluj deputatul Horia Nasra spune că astăzi a avut loc „o premieră de tristă amintire în istoria recentă a Clujului”: Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a fugit de vicepremierul Grațiela Gavrilescu la vizita de la Pata Rât, cât și la întâlnirea de la Prefectură.

Liderul PSD Cluj Horia Nasra: „Alin Tișe a fugit de vicepremierul Grațiela Gavrilescu!. Clujul riscă să fie îngropat de gunoaie din cauza incompetenței și indolenței lui Alin Tișe” Liderul PSD Cluj Horia Nasra: „Alin Tișe a fugit de vicepremierul Grațiela Gavrilescu!. Clujul riscă să fie îngropat de gunoaie din cauza incompetenței și indolenței lui Alin Tișe”

„Le solicit consilierilor județeni, indiferent de culoarea politică, să-i ceară demisia președintelui Alin Tișe. Fuga de responsabilitate a Executivului județean riscă să îngroape județul Cluj și municipiul Cluj-Napoca în gunoaie.

Este inadmisibil ca președintele Consiliului Județean Cluj să se baricadeze în insituție și să refuze orice dialog cu reprezentanții statului român,” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.


De asemenea, deputatul social-democrat îi solicită și lui Emil Boc un punct de vedere pertinent în această criză: „Emil Boc trebuie să uite că este nașul lui Alin Tișe și să se comporte ca un edil. Doar a recunoaște în fața vicepremierului Grațiela Gavrilescu că în câteva luni și municipiul Cluj-Napoca se va confrunta cu o criză a gunoaielor este insuficient. Avem nevoie de o soluție imediată domnule Emil Boc, nu de o constatare!”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter