monitorulcj.ro Menu

Politică

PSD Cluj: “Falimentul Cluj Arena, cel mai rușinos eșec administrativ al Clujului!”

PSD Cluj: “Falimentul Cluj Arena, cel mai rușinos eșec administrativ al Clujului!”

Social democraţii clujeni atrag atenţia că în această săptămână, preşedintele CJ Cluj Alin Tișe și consilierii județeni liberali au înregistrat cel mai mare eșec administrativ din ultimii 27 de ani după ce Tribunalul Comercial Cluj a decis falimentul Cluj Arena SA, societatea care a administrat stadionul cu acelaşi nume, pentru o datorie de peste 3 milioane de euro, fonduri ce ar fi trebuit să meargă în bugetul de stat.

„Falimentul SC Cluj Arena SA este dovada incompetenței crase a președintelui Consiliului Județean Cluj, dl. Alin Tișe, a majorității liberale din instituție dar și a sinecuriștilor PNL Cluj care în ciuda lipsei expertizei profesionale au fost numiți în funcții de conducere, singurul criteriu fiind carnetul de partid.

Sfârșitul lui august 2017 rămâne o perioadă neagră în istoria județului Cluj și a Consiliului Județean Cluj, în care Executivul instituției a stat cu mâinile în sân, impasibil, la FALIMENTUL SC Cluj Arena SA, cel mai rușinos eșec administrativ al Clujului!”, a declarat Horia Nasra, președintele PSD Cluj.