Politică

UPDATE Grindeanu, EXCLUS din PSD. CExN a decis şi depunerea unei moţiuni de cenzură în Parlament. Ce spune liderul PSD Cluj despre excluderea premierului din partd.

Membrii Comitetului Executiv al PSD au decis joi să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Grindeanu, EXCLUS din PSD. CExN a decis şi depunerea unei moţiuni de cenzură în Parlament Grindeanu, EXCLUS din PSD. CExN a decis şi depunerea unei moţiuni de cenzură în Parlament

UPDATE

Horia Nasra, liderul PSD Cluj: "Sunt de acord cu excluderea lui Sorin Grindeanu"

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, este de acord cu excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu. În opinia lui Nasra, premierul a fost “un cal troian în PSD” în ultimele patru luni.


"Susţin şi sunt de acord cu ambele decizii ale CEx, atât cea de excludere din partid a lui Sorin Grindeanu, cât şi cea de depunere a unei moţiuni de cenzură. Consider că Grindeanu a fost un cal troian în PSD în ultimele patru luni. Ne dorim ca moţiunea de cenzură şi toate aceste evenimente nefericite să treacă cât mai repede, pentru a reveni la o bună guvernare", a spus Nasra.

--------------------------------------------------------------------


Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv Naţional

Toţi miniştrii din Cabinetul său au demisionat, iar actele au ajuns joi la cabinetul premierului Sorin Grindeanu.


Acesta are la dispoziţie 15 zile să ia act şi să le transmită Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului urmând să semneze decretele de revocare.

Jurnaliştilor care au venit, joi, la sediul central al PSD, pentru a relata despre şedinţa CExN convocată după ce premierul Sorin Grindeanu a refuzat să demisioneze, nu li s-a permis accesul în curte, aceştia fiind nevoiţi să stea la gard, pe trotuar şi pe spaţiul verde.

CExN al PSD s-a reunit, joi, la ora 14.00. Jurnaliştii au venit cu o oră înainte şi au fost anunţaţi că nu li se permite accesul în sediu sau în curte.


De asemenea, aceştora li s-a transmis că pot merge la toaletă, dar doar câte doi şi însoţiţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter