Politică

Liberalii recunosc că-s “praf”

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că la alegerile parlamentare „Partidul Naţional Liberal a fost praf”, din cauza lipsei dialogului.

Liberalii recunosc că-s “praf” Liberalii recunosc că-s “praf”

„La fostele alegeri parlamentare Partidul Naţional Liberal a fost praf, mai aveam puţin şi rămâneam cu praful de pe tobă. Am ajuns acolo dintr-o lipsă cruntă de dialog între noi, dintr-o lipsă de respect în echipa Partidului Naţional Liberal, dintr-o ruptură înfiorătoare între centru şi baza, adică dumneavoastră, cei chemaţi să munciţi în campanii, dintr-o ruptură de realitate între ceea ce aşteaptă oamenii de la noi şi înainte de campanie, şi în perioada campaniei, şi ceea ce au făcut unii colegi atâta timp când au fost la decizia PNL” a declarat Raluca Turcan.

Blaturi PNL-PSD

Preşedintele interimar al PNL a precizat că nu poate arăta doar într-o singură direcţie, afirmând însă că multe rezultate slabe au fost şi rezultatul „blaturilor” dintre PNL şi PSD.


„Întrebarea este ce facem de acum încolo? Soluţia este la dumneavoastră. Avem mai multe variante. Una să ne uităm cum unii liberali pur sânge clamează soluţiile de viitor pentru PNL însă în anumite momente nu au ezitat nicio secundă să pactizeze cu PSD-ul, şi să-l pună pe tavă. Multe rezultate slabe au fost şi rezultatul blaturilor dintre PNL şi PSD”, a declarat preşedintele PNL.

“Cel mai mare partid mic”

Turcan a adăugat că există riscul ca PNL să ajungă la cel mai mare partid mic din România.


„Putem să ne facem că nu ne dăm seama că oamenii ne percep ca un partid în care oamenii nu trag în aceeaşi direcţie, ca un partid în care nu există unitate de mesaj şi set de valori asumate şi respectate în exterior, ca un partid fără voinţa de a fi cu adevărat reprezentantul celor mulţi şi uneori, prin locuri esenţiale, preocupat să răspundă interselor pentru funcţii şi interese ale unora din partid. Aceasta e o soluţie pe care o avem la dispoziţie: să ne facem că nu vedem cum se uită alţii la PNL. Şi pe această cale putem ajunge, în cel mai fericit caz, la cel mai mare partid mic din România”, a mai spus Turcan.

Etichete: raluca turcan pnl
Ultimele Stiri
abonare newsletter