Politică

Cioloş lămureşte cum e cu intrarea în USR: Nu se pune problema unei negocieri, să îşi rezolve problemele interne!

Povestea "Dacian Ciolos în USR" pare că s-a încheiat, după ce fostul prim-ministru a subliniat clar că nu s-a pus problema să intre în formaţiunea condusă de Nicusor Dan.

Cioloş lămureşte cum e cu intrarea în USR: Nu se pune problema unei negocieri, să îşi rezolve problemele interne! Cioloş lămureşte cum e cu intrarea în USR: Nu se pune problema unei negocieri, să îşi rezolve problemele interne!

Dacian Ciolos i-a transmis liderului USR că "ar fi bine" să nu se mai folosească de numele său şi să îşi rezolve problemele din partid.

"I-am spus deja domnului Nicuşor Dan de o săptămână că nu se pune problema de negociere a intrării lui Cioloş în USR şi nu asta a fost problema de la început! Ei trebuie să îşi rezolve problemele interne din partid şi ar fi bine să nu folosească numele meu", a spus Ciolos, citat de Digi 24.

De aproape două săptămâni s-a discutat intens despre o posibilă intrare a lui Dacian Cioloş în USR.

Fostul şef de cabinet al lui Ciolos, Alin Mâţuţă, a spus în urmă cu o săptămână, că intrarea fostului premier în USR nu mai e de actualitate: "Preşedintele USR a spus foarte clar că Dacian Ciolos nu este binevenit în partid".

Apoi, Nicusor Dan a ţinut să facă unele precizări, subliniind că, în cadrul USR, încă se doreşte intrarea fostului premier în partid, dar a şi prezentat argumentele sale împotriva intrării lui Cioloş în USR.

Marţi, preşedintele USR a menţionat că Dacian Cioloş a fost invitat în partid şi, "dacă acceptă, poate candida la orice funcţie, la congres".

În cele din urmă, miercuri, vorbind despre o eventuală candidatura a lui Dacian Cioloş la şefia USR, Nicuşor Dan a menţionat că "orice competiţie este benefică".

Etichete: usr dacian ciolos
Ultimele Stiri
abonare newsletter