Politică

Grindeanu a DEZVĂLUIT în ce relaţii este cu Dragnea

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a vorbit despre relaţia pe care o are cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi despre tensiunile din partid.

Întrebat dacă există o răceală între el şi liderul PSD, Liviu Dragnea, Grindeanu a precizat, potrivit evz.ro: "Sunt membru de 20 de ani în PSD şi în toată această perioadă am văzut tot felul de coabitări. Dacă vă aduceţi aminte, am văzut coabitări între domnul Tăriceanu şi domnul Băsescu, între un prim-ministru de un fel şi preşedinte de acelaşi fel care aveau anumite puncte de vedere comune. PSD a câştigat alegerile cu un scor unic candidând singur cu un procent unic după Revoluţie. PSD condus de Liviu Dragnea. Avem de data asta iarăşi o situaţie inedită şi anume faptul că e altcineva prim-ministru şi altcineva preşedinte la partid. Relaţia mea cu domnul Dragnea, apropo de coabitare şi de ceea ce înseamnă lucrurile astea, este absolut la fel cum era şi în urmă cu o lună şi jumătate când nu eram nici măcar propunere pentru prim-ministru".

Premierul a spus că el nu vede în acest moment tensiuni în partid.


"PSD a fost, este şi sunt convins că va fi pentru o mare perioadă de timp, principalul partid de pe scena politică din România. Am avut în istoria noastră momente în care fost chiar sciziuni, în 1997 domnul Meleşcanu a format ApR, împreună cu alţii de la noi. Nu există tensiuni. Fiecare membru responsabil de partid în acest moment îşi doreşte să îşi ducă la îndeplinire ce a promis oamenilor atât la alegerile locale, cât şi la cele generale", a menţionat el.

Ultimele Stiri
abonare newsletter