Politică

Mesajul unui consilier județean PSD pentru protestatari: ”Cu ce ați cotizat voi la stat? Putorilor?” - FOTO

Un consilier judeţean al PSD, Sabrina Maria Nedelcu, a postat, joi, un mesaj pe o reţea de socializare în care îi numeşte "putori” pe oamenii care au protestat, miercuri, faţă de ordonanţele date de Guvern. "Da' tare deştepţi sunteţi sclipitorilor!", a scris aceasta.

Sabrina Maria Nedelcu Sabrina Maria Nedelcu

Sabrina Maria Nedelcu îi întreabă pe protestatari cu ce "cotizează” la stat.

"Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da' tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a scris Sabrina Maria Nedelcu pe pagina ei de Facebook.


Ulterior, ea a şters postarea, dar zeci de oameni au apucat să comenteze, mulţi dintre ei cerându-i demisia.

"Am învăţat în cei 7 ani de acasă să fim corecţi. Suntem nişte care nu fură de la aproape şi ieşim la protest să contestăm oamenii ca tine. Demisia!”, este unul dintre răspunsurile primite.


Postarea consilierul judeţean al PSD Constanţa vine în condiţiile în care, conform declaraţiei de avere completată în vara anului trecut, când a devenit consilier, ea nu deţine nimic, nicio locuinţă, teren sau autoturism, iar în anul fiscal anterior nu a realizat niciun venit, însă a beneficiat de o moştenire de 280.000 de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter