Politică

Senatorul UDMR Laszlo Attila: “Nu ştiu în ce măsură se va ajunge la validarea unui referendum ca şi prezenţă”

Reprezentanţi UDMR Cluj consideră că iniţierea unui referendum pe tema modificării codurilor penale este o idee binevenită, deşi ar fi de preferat o dezbatere în Parlamentul României.

Senatorul UDMR de Cluj Laszlo Attila apreciază demersul preşedintelui Klaus Iohannis în ce priveşte referendumul drept unul democratic. Populaţia trebuie întrebată ce doreşte într-un referendum, cu catât mai mult cu cât a ieşit în stradă.

“Este dreptul domniei sale să iniţieze un asemenea demers, eu tind spre un referendum în această problemă, pentru că avem de a face cu o problemă destul de gravă. Nu ştiu însă în ce măsură se va ajinge la validarea unui referednum, ca şi prezenţă. Sunt de părere că dacă preşedintele Klaus Iohannis a iniţiat această procedură pentru a întreba populaţia, oricum este o temă destul de gravă care trebuie dezbătută, în opinia mea. Aş fi preferat dezbaterea parlamentară, deci nu neapărat printr-o procedură de urgenţă. Referendumul  este o procedură democratică”, spune senatorul Laszlo Attila.

Etichete: UDMR laszlo attila
Ultimele Stiri
abonare newsletter