Politică

PSD şi ALDE cer înlocuirea din funcţia de viceprimar a Annei Horvath

Reprezentanţii PSD+ALDE din Consiliul Local solicită conducerii PNL+UDMR înlocuirea din funcţia de viceprimar a Annei Horvath.

„Întrucât de peste 3 luni primăria funcţionează fără 1 viceprimar există un blocaj în activitatea acestei instituţii, trebuie găsită o soluţie rapidă pentru rezolvarea situaţiei.

Vorbim şi de un prejudiciu de imagine adus municipiului Cluj Napoca prin  perpetuarea acestei stări de compromis între PNL şi UDMR, nu putem tolera ca un viceprimar anchetat şi trimis în judecată de DNĂ, aflat sub control judiciar, să ocupe această funcţie de înaltă reprezentare.

Menţinerea în funcţie reprezintă o complicitate tacită a primarului Emil Boc la toate posibilele acte de trafic de influenţa făcut de Ana Horvath”, spune Dan Morar, liderul de grup al consilierilor PSD+ALDE.

„Vom susţine înlocuirea din funcţie a doameni Ana Horvath pentru raţiuni de bună funcţionalitate a primăriei, problemele cetăţenilor trebuie rezolvate în ritm normal, soluţia trebuie să vină de la actuala majoritate”, a spus, la rândul său, consilierul ALDE Adrian Muresan.  

Etichete: alde psd anna horvath
abonare newsletter