Politică

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 La sediul PNL Cluj „bate vântul”

La anunțarea exit-poll-ului de la ora 21.00, la sediul PNL Cluj liderii nu au ieșit cu declarații.

În jurul orei 21.00, deși se aflau în sediul partidului, primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc, senatorul Marius Nicoară și liderul PNL Cluj Daniel Buda au refuzat să facă vreo declarație. Daniel Buda a amintit de altfel că nici la alegerile locale PNL nu a ieșit cu declarații decât la anunțarea oficială a rezultatelor.

În schimb, preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, imediat după închiderea secţiilor de votare, că "meciul încă se joacă" şi partidul nu renunţă la formarea unei majorităţi parlamentare pentru susţinerea lui Dacian Cioloş ca premier.


"Orice meci se joacă până la capăt, obiectivul de a încerca să facem o majortate parlamentară pentru Dacian Cioloş premier.Încă se joacă şi depinde de rezultatul final, de partidele mici. Mandatul celor care vor intra în Parlament nu e uşor, este un drum pe care am pornit împreună", a declarat Alina Gorghiu.

Întrebată dacă îşi menţine declaraţia potrivit căreia îşi va da demisia, Gorghiu a spus că „eu îmi menţin toate declaraţiile inclusiv cele în care vă spun acum că meciul trebuie jucat pâna la capăt”.


PSD a obținut 45,8 la sută din voturi la alegerile legislative din 2016, urmat de PNL cu 20,8 la sută din voturi, potrivit estimărilor exit-poll-ului IRES, realizat la comanda Digi24, pe baza datelor culese până la ora 20:00.

Etichete: pnl
Ultimele Stiri
abonare newsletter