Politică

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 Steluţa Cătăniciu: “Am votat pentru parlamentari care să îşi respecte jurământul de credinţă faţă de ţara lor”

Deputatul ALDE Steluţa Cătăniciu şi-a exercitat dreptul de vot la fosta Şcoală nr 10 din cartierul Zorilor. Cătăniciu spune că a votat pentru o majoritate parlamentară care să poată să susţină un guvern al românilor, în care să nu mai existe miniştri care să le spună românilor că drepturile lor sunt un lux.

“Am votat pentru un Parlament care să îi respecte pe români, care să respecte România şi pentru parlamentari care să îşi respecte jurământul de credinţă faţă de ţara lor. Am votat pentru un Parlament care să fie în stare să lupte pentru drepturile românilor, pentru dreptul la sănătate, la un trai decent pentru dreptul la aducaţie, la liberă exprimare. Am votat pentru o majoritate parlamentară care să poată să susţină un guvern al românilor, în care să nu mai existe miniştri care să le spună românilor că drepturile lor sunt un lux, un guvern şi un Parlament care să fie în stare să facă din România o ţară puternică şi respectată în Europa”, a spus Steluţa Cătăniciu  

Etichete: steluta cataniciu
abonare newsletter