Politică

PRU şi-a lansat candidaţii la Cluj

Partidul România Unită și-a prezentat joi, la Cluj, candidaţii la parlamentarele din 11 decembrie 2016.

Mircia Giurgiu şi Alexandru Cordoş deschid lista PRU la Camera Deputaţilor, respectiv la Senat.

La lansarea candidaţilor a participat şi președintele PRU Bogdan Diaconu. Din echipa PRU Cluj mai fac parte Narcis Someșfălean (om de afaceri), Liviu Mircea (economist), Raluca Martin, Florentin Burz şi Bogdan Ungureanu.


Bogdan Diaconu a subliniat că PRU este singurul partid, în afară de PSD, care a reușit să depună liste complete în toate circumscripțiile electorale din România. În opinia lui Diaconu, echipa PRU de la Cluj este una puternică, având filiale în toate localităţile din judeţ.

Preşedintele PRU Cluj, senatorul Alexandru Cordoş, a declarat că partidul va promova, după ce va ajunge în Parlament, mai multe măsuri care vizează domeniul economic, printre care creşterea salariului minim la 2000 de lei sau stoparea vânzării terenurilor agricole atât către cetăţeni străini, cât şi către multinaţionale. Candidatul la Camera Deputaţilor Mircia Giurgiu a declarat la rândul său, că va susține înființarea punctelor medicale și stomotologice în fiecare localitate din mediul rural, respectarea drepturilor moților şi va sprijini producătorii locali autentici de fructe și legume.


De asemenea, PRU Cluj a organizat şi un marş în centrul oraşului de lansare a candidaților, marșul pentru Unitate, pentru Cluj, pentru România.

Ultimele Stiri
abonare newsletter