Politică

Adrian Gurzău, schimbat din funcţia de preşedinte al PMP Cluj. Rareş Rusu a preluat şefia organizaţiei judeţene

Conducerea centrală a PMP a decis schimbarea lui Adrian Gurzău din funcţia de preşedinte al PMP Cluj. Fostul consilier judeţean Rareş Rusu va prelua interimar şefia organizaţiei judeţene.

Adrian Gurzău a fost schimbat din funcţia de preşedinte al PMP Cluj Adrian Gurzău a fost schimbat din funcţia de preşedinte al PMP Cluj

“Am preluat organizaţia, am fost numit preşedinte interimar al organizatiei judeţene a partidului”, a spus Rareş Rusu.

Cel mai probabil, Rareş Rusu se va înscrie în cursa alegerilor parlamentare, pentru un post de deputat.


“Cel mai probabil, da, voi candida la Camera Deputaţilor”, a spus Rusu.

Rareş Rusu a fost consilier judeţean până în luna iunie. În urma unor neînţelegeri cu Adrian Gurzău, Rusu nu a mai fost însă trecut pe lista de candidaţi a partidului la Consiliul Judeţean Cluj.


Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, săptămâna trecută, solicitarea DNA de arestare a deputatului PMP Adrian Gurzău şi au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile în cazul acestuia.

Procurorii DNA au cerut în urmă cu două săptămâni Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a deputatului PMP Adrian Gurzău, acesta fiind acuzat de trafic de influenţă în dosarul în care a fost reţinută Angela Toncescu, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C Carpatica Asig.

Ultimele Stiri
abonare newsletter