Politică

Liberalul Giacomo Dreoni a renunțat la mandatul de consilier local

Giacomo Dreoni a renunțat marți la cel de-al doilea mandat în Consiliul Local. El va fi înlocuit de un fost democrat liberal.

Giacomo Dreoni și-a înaintat demisia din forul local în cursul zilei de marți, din motive personale. Chiar dacă a renunțat la cel de-al doilea mandat, el spune că va rămâne în PNL și mai ales alături de fostul președinte al PNL Cluj Marius Nicoară. „Nu plec din PNl, rămân în partid și alături de Marius Nicoară, mă voi implica în campania electorală. Motivele pentru care renunț sunt personale, vreau să mă ocup mai mult de mine”, a declarat Giacomo Dreoni.

Giacomo Dreoni nu s-a remarcat în Consiliul Local prin inițiativele sale, fiind unul dintre consilierii necunoscuți ai Clujului. Deși s-a aflat la al doilea mandat în CL și este implicat în politică de ani buni, proiectele sale au rămas o necunoscută. Italianul Giacomo Dreoni a fost proprietarul unui restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca. Dreoni, care este şi consilier al senatorului PNL Marius Nicoară, a primit în 2010 cea mai înaltă distincţie oferită de statul italian - titlul de "Cavaler al Republicii Italia".


Dreoni va fi înlocuit în Consiliul Local de Călin Găbudean, care face parte din tabăra fostului PDL.

Etichete: consiliul local
Ultimele Stiri
abonare newsletter