Politică

Cine îi ia locul lui Șurubaru în Consiliul Local

În ședința forului local de joi, consilierii vor lua act de demisia lui Gheorghe Șurubaru din CL și vor valida un nou liberal, care să îi reprezinte pe clujeni în următorii patru ani.

Un nou liberal îi va lua locul lui Gheorghe Șurubaru în Consiliul Local după ce acesta și-a dat demisia pentru a fi noul manager al municipiului Cluj-Napoca. Marius Sorel Jurja este supleant pe lista PNL și face parte din tabăra fotului PDL. Marius Sorel Jurja lucrează la CNTEE Transelectrica SA și a absolvit un masterat la  Universitatea Bogdan Voda Cluj-Napoca.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Primăria Cluj-Napoca a anunțat că fostul viceprimar Gheorghe Șurubaru este city managerul orașului.


Gheorghe Șurubaru a obținut, conform anunțului făcut de Primărie, 100 de puncte. Șurubaru nu a avut contracandidat pentru funcția de city manager.

Doar doi concurenţi au depus dosare în vederea participării la concursul de city manager al municipiului Cluj-Napoca. După cum era de aşteptat, unul dintre aceştia a fost ex-viceprimarul Gheorghe Şurubaru şi după cum nu mai miră pe nimeni, doar dosarul său a fost acceptat în etapa preliminară a competiţiei. Dosarul celuilalt candidat, Ioan Duşcaş, a fost respins din cauză că nu au fost îndeplinite condiţiile de vechime.


Întrebarea firească ce a apărut pe buzele tuturor atunci a fost dacă funcţia de city manager a fost creată doar de faţadă (astfel ca toată lumea din partid să fie fericită: PNL-iştii îl au viceprimar pe Dan Tarcea, iar foştii PDL-işti să îl aibă pe Gheorghe Şurubaru city manager) şi tot primarul Emil Boc să fie cel care conduce de fapt Primăria şi oraşul.

Etichete: gheorghe surubaru
Ultimele Stiri
abonare newsletter