Politică

Primăriţa din Chinteni, Lucia Suciu (PSD), dansează pe manele în faţa casei contracandidatei sale. Reacţia edilului – VIDEO

Un filmuleţ postat pe o reţea de socializare pare a o înfăţişa pe primăriţa din Chinteni Lucia Suciu (PSD) dansând pe manele în faţa casei contracandidatei sale Maria Manu (PNL). Filmuleţul ar fi fost făcut imediat după aflarea rezultatelor alegerilor. Scorul la Chinteni a fost foarte strâns, Lucia Suciu fiind foarte aproape de a pierde alegerile.

Potrivit imaginilor, Lucia Suciu (PSD) s-ar fi dus cu mai mulţi susținători la poarta contracandidatei sale Maria Manu (PNL) cu mașinile, după care au dat drumul la muzică şi au început să danseze pe manele.

“Poliția municipiului Cluj nu se sesizează? Deoarece poliția din Chinteni nu există sau este subordonată primarului (şefa)! (pentru cine nu cunoaşte, dansatoarele sunt însăşi primărița "şefă" şi soţia şefului de post care se manifestă ostentativ în fața casei contracandidatei)”, spune Geanina Manu, fiica candidatei Maria Manu, alături de filmuleţul postat.


Lucia Suciu spune că, după aflarea rezultatului votului, a făcut un tur cu maşina prin comuna Chinteni alături de tinerii susţinători care s-au adunat în faţa primăriei pentru a sărbători victoria candidatei PSD.

"Nu am nimic de comentat. Noi am sărbătorit victoria, eu, alături de tinerii care s-au adunat în faţa Primăriei. Noi am făcut un tur în localitatea Chinteni. Ce manele? Nu au fost manele", spune Suciu.


Ea spune că s-a adresat instanţelor de judecată.

"Timp de o lună, contracandidata mea a avut un comportament mizerabil. O lună de zile a circulat cu drapele negre prin comună. Am lua deja legătura cu avocaţii şi voi face plângere penală. Trebuie să ai demnitate când pierzi", a mai spus Lucia Suciu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter