Politică

Cătălin Predoiu a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti

Cătălin Predoiu şi-a depus, luni, mandatul de preşedinte al PNL Bucureşti, au declarat surse pentru Mediafax, afirmând că la sediul din Modrogan 22, copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga asistă la numărătoarea paralelă, rezultatele urmând să fie integrate în analiza pe care PNL o va face.

Cătălin Predoiu a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti Cătălin Predoiu a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti

Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, ca urmare a rezultatului obţinut în cursa pentru Primăria Capitalei, aşa cum a susţinut duminică, după afişarea exit-poll-urilor finale care l-au plasat pe locul trei, la diferenţă mare de candidaţii PSD şi USB.

Liberalii au convocat şedinţa Biroului Politic Naţional pentru miercuri, ora 15.00, urmând să fie discutate măsurile care se impun cu privire la rezultatul obţinut în alegerile locale.


Într-o primă reacţie după alegerile locale, copreşedintele PNL Vasile Baga a declarat, luni, că este dezamăgit de rezultatul de la Bucureşti, nu însă şi de cel obţinut de PNL în ţară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter