Politică

Ce spun liderii PNL Cluj după aflarea rezultatelor votului de duminică

După aflarea primelor exit-poll-urilor, Emil Boc nu a venit cu liderii PNL la sediul partidului. Copreședintele PNL Marius Nicoară a declarat în schimb, că situația în județ este favorabilă, iar o surpriză ar putea fi chiar la Chinteni.

Liderii PNL Cluj au primit primele rezultate ale exit-poll-uri cu reținere, fiind zgârciți în declarații, în ciuda faptului că ultimele sondaje îl dădeau câștigător pe Boc pentru încă un mandat la Primărie.

După aflarea primelor exit-poll-uri, liderii PNL Cluj s-au strâns la sediul partidului. Fără Emil Boc, însă, care a rămas în teren, la secțiile de votare, pentru numărarea voturilor. De altfel, Emil Boc s-a lăsat așteptat de jurnaliști pentru declarații, pe care nu le-a mai făcut.  Boc a postat însă pe Facebook un text în care le mulțumește clujenilor pentru că l-au ales. „Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea acordată”, a scris Boc, în urmă cu aproximativ o oră.


Boc, felicitat de Liviu Alexa

La scurt timp după aflarea rezultatelor, candidatul Mișcării Liberale la Primăria Cluj-Napoca, Liviu Alexa l-a felicitat, pe Facebook, pe Emil Boc. „Doresc să îi adresez domnului Emil Boc felicitări pentru această victorie categorică”, a scris Alexa.

Rexultate mulțumitoare în județ

Cum Emil Boc nu a mai apărut la declarații, cei doi lideri ai PNL Cluj Marius Nicoară și Daniel Buda au spus că rezultatele sunt, așa cum arată acum exit-poll-urile, satisfăcătoare, însă nici în acest sens nu au dat detalii, preferând să aștepte până mâine.


Copreședintele PNL Marius Nicoară a declarat că situația în județ este favorabilă PNL, posibil și în Chinteni, însă bucuria i-a fost de scurtă durată. La scurt timp după declarațiile lui Nicoară însă, primărița din Chinteni, Lucia Suciu, a postat pe Facebook un mesaj în care a scris scurt: „Ura! Am câștigat”.

„Avem foarte multe bătălii în care credem că vom câștiga, Începem poate cu Chinteni unde s-ar putea să fie cea mai mare surpriză. și alte localități unde vom avea scoruri foarte bune, așa încât suntem foarte optimiști, dar se încheie totul la noapte”, a spus Nicoară.


„Am luat act de rezultatele voturilor, însă așteptăm rezultatele finale. A fost o campanie atipică, dar intensă”, a spus la rândul său, Daniel Buda, copreședinte PNL Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter