Politică

PSD Cluj: “Campanie murdară în județul Cluj”

Social democrații clujeni au sesizat Biroul Electoral Județean că în județul Cluj campania electorală continuă. Mai mult, aceștia îi acuză pe adversarii lor politici că fac în continuare o campanie murdară, semnalând două situații în acest sens. În prima sesizare, PSD Cluj atrage atenția că adversarii politici au lipit chiar în ziua votului, stickere cu sigla PSD pe mașinile clujenilor.

"PSD Cluj constată cu regret că adversarii politici din Cluj-Napoca nu respectă legislația în vigoare și nici minimul bun simț civic, lipind chiar în ziua votului, stickere cu sigla PSD pe mașinile clujenilor. Aceste acțiuni sunt menite să aducă grave prejudicii de imagine Partidului Social Democrat. Regretăm că partenerii de competiție recurg la acest tip de campanie murdară și îi rugăm pe clujenii care sesizează astfel de fapte să raporteze autorităților competente și să facă poze", au spus social democrații clujeni.

În acest sens, și candidatul independent susținut de PSDOctavian Buzoianu a sesizat Biroul Electoral.


Într-o altă sesizare social democrații precizează că și în localitatea Câțcău continuă campania murdară. “Campania electorală murdară continuă continuă în județul Cluj, în comuna Câțcău, unde se pare că soția primarului din localitate oferă produse alcoolice electorilor îndemnându-i să voteze un candidat. În acest context a fost depusă o plângere la Biroul Electoral Județean”, au spus aceștia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter