Politică

Marius Nicoară, dezamăgit că Buzoianu candidează susținut de PSD. Ce spune Buzoianu

Senatorul Marius Nicoară a declarat luni că este dezamăgit de faptul că Octavian Buzoianu a ales să candideze la Primăria Cluj-Napoca, fiind susținut de PSD.

“Octavian Buzoianu este într-adevăr prieten vechi cu mine. Sunt cu atât mai dezamăgit că a ales să reprezinte PSD la alegeri. L-am chemat în PNL acum mulți ani, dar a spus că nu îl mai interesează politica. Îmi pare rău că s-a alăturat PSD”, a spus Marius Nicoară.

În replică, Buzoianu declară că nu este interesat de politică.


„Nu intru în politică, nu mă interesează cariera politică, iar aceasta este dovada consecvenței mele pe termen lung. M-am motivat să candidez ca independent pentru că doresc să îmi pun amprenta asupra dezvoltării Clujului și să depolitizez administrația.

Îl cunosc de mult timp pe Marius Nicoară și e adevărat că de-a lungul anilor am avut multe discuții cu el să intru în partid, așa cum și alte partide mi-au propus, dar subliniez, sunt consecvent principiilor mele. Candidez independent din dorința de a aduce un plus de vitalitate administrației clujene.


Aș fi fericit dacă și PNL sau membri ai PNL care mă cunosc și au încredere în mine ar veni alături de toți cei care mă susțin, pentru binele Clujului“, a declarat Buzoianu

abonare newsletter