Politică

Liviu Alexa: “Mă înscriu perfect în profilul descris de Traian Băsescu: sunt tânăr, entuziast și creativ”

Principalul contracandidat al lui Emil Boc, jurnalistul Liviu Alexa, a comentat declarațiile fostului președinte Traian Băsescu, care l-a trimis “în pensie” pe actualul primar Emil Boc tocmai la el acasă, cu ocazia lansării candidaților PMP la Cluj. Liviu Alexa crede că municipiul Cluj-Napoca are nevoie de un primar tânăr, entuziast și creativ, el regăsindu-se în profilul prezentat de Băsescu la Cluj.

“Sunt convins că Traian Băsescu se referea la mine, sunt singurul candidat care se înscrie în acest profil, sunt tânăr, entuziast și creativ și am multe proiecte pentru Cluj. Am apreciat mult maturitatea politică a lui Traian Băsescu în ceea ce a spus la Cluj. Boc ar trebui să mediteze până la ora depunerii candidaturii în cursul zilei de luni dacă merită să candideze sau ar trebui să lase loc unui tânăr. Eu mă încadrez perfect în profilul general de care a vorbit Băsescu, am tinerețea și dinamismul necesare, am proiecte pentru Cluj, am entuziasmul de a lucra până târziu în noapte, Nu știu cine este domnul Gurzău (n.red-candidatul PMP la Primăria Cluj-Napoca), cred că este un deputat, dar nu l-am văzut prin oraș. Am înțeles că stă ascuns într-un Mercedes, care nu apare în declarația de avere, iar singurul proiect al lui este că stă cu capul în jos”, a spus Liviu Alexa.  

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, că municipiul Cluj-Napoca are un primar bun, dar are nevoie de unul foarte bun. Fostul președinte i-a transmis lui Emil Boc “cu toată prietenia”, să predea ștafeta.


“O spun eu, ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe primarul Clujului, Emil Boc. El este un foarte bun om politic şi un bun primar. Dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. Aşa că la toţi ne vine rândul să predăm ştafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil Boc îi spun, cu toată prietenia: dragă Emile, a venit timpul să predai ştafeta unuia şi mai bun decât tine. Şi, cu siguranţă, mult mai entuziast”, a spus Traian Băsescu, la lansarea candidaților PMP Cluj în cursa alegerilor locale.

Fostul președinte a mai spus că în acest moment Clujul are poate nevoie de tinerețe și fantezie, iar Emil Boc ar trebui să “stea un mandat”.


“Clujul are poate nevoie de mai multă fantezie, are nevoie de tinereţe, are nevoie şi de alte atracţii decât cele pe care le-a creat primarul Boc. Sunt convins că Adrian Gurzău (n.red- candidatul PMP Cluj la Primăria Cluj-Napoca) va putea să dea o probă de ce înseamnă să fii un primar foarte bun şi acesta este mesajul pe care eu îl transmit şi public prietenului meu Emil Boc: hai să stăm amândoi un mandat”, a completat Băsescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter