Politică

Adrian Gurzău, lansat de Traian Băsescu în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca

Candidatul PMP la Primăria Cluj-Napoca Adrian Gurzău l-a atacat, în discursul său, pe Emil Boc, spunând că acesta este de fapt împins să candideze împotriva voinței sale.

Foto Saul Pop Foto Saul Pop

„Credeți că sunt căzut în cap? sau Clujul este întors pe dos? Clujul este un oraș al nevoilor primare, un oraș în care  în care ne bucurăm dacă o groapă este asfaltată, dar trebuie să ținem cont că în acest oraș sunt oameni care fac preformanță, Clujul  este numit ca Sillicon Valley din Europa, este un centru de excelență unde există generații de cercetători, oameni care performează în orice domeniu. Probabil multora vi se pare o misiune imposibilă, să candidez la Primăria municipiului Cluj-Napoca, împotriva lui Emil Boc Dacă suntem mulțumiți de starea de fapt, de ce vedem cu toții – începând de la un trafic sufocant, de la lipsa unui management al semafoarelor, la lipsa locurilor în grădinițe și creșe. Respirăm un aer insuportabil pentru că groapa de gunoi stă mai mult aprinsă. Toate brandu-rile Clujului au părăsit orașul sau sunt pe cale de dispariție, însă municipalitatea nu se implică. Nu în ultimul rând, planează asupra administrației clujene corupția. Firmele de casă ale Primăriei Cluj-Napoca fac lucruri de mântuială într-un termen foarte scurt, pe bani foarte mulți.

În momentul de față sunt alții care conduc destinele acestei țări, acest USL care în momentul de față are interese și care îl împing în continuare pe Emil Boc să candideze împotriva voinței dânsului. Nu l-am văzut pe Boc dorindu-și al patrulea mandat, pe străzile Clujului”,  a spus Adrian Gurzău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter