Politică

Octavian Buzoianu: “Am acceptat sprijinul tuturor, indiferent de culoarea politică. Independent înseamnă să nu depinzi de cineva”

Candidatul independent Octavian Buzoianu, susţinut pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca de alianţa electorală PSD+ALDE, a precizat că în candidatura sa, nu depinde de niciun partid politic, dar a acceptat sprijinul unor partide. El a subliniat faptul că independent înseamnă să nu depinzi de cineva.

Foto Saul Pop Foto Saul Pop

“Vreau să le mulțumesc celor de la PSD şi ALDE că şi-au exprimat deschis suportul pentru persoana mea ca şi candidat independent. De asemenea, vreau să le mulţumesc și celor de la PNŢCD care, deja, strâng semnături pentru candidatura mea, dar şi partidelor mici care îmi susţin demersul şi vor veni alături de mine şi societăţii civile. Independent înseamnă că nu depind de cineva, iar faptul să sunt susţinut nu înseamnă că depind de cineva. Eu am acceptat sprijinul tuturor, indiferent de culoarea lor politică, indiferent dacă sunt înregimentaţi sau nu politic”, a precizat Octavian Buzoianu.

Proiectul de candidat al lui Octavian Buzoianu se numește “Clujul unui milion de oameni” şi vizează următorii 40 de ani.

Social democrații clujeni au anunțat joi oficial că îl vor susține pe independentul Octavian Buzoianu în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca, în locul Aureliei Cristea, în cadrul alianței elctorale cu ALDE.  

Remus Lăpușan președintele PSD Cluj a declarat că decizia de înlocuire a candidatului a fost luată de conducerea județeană și cea națională. Practic, cu această decizie s-a trecut peste capul organizației municipale, condusă până astăzi de Aurelia Cristea.


PSD și ALDE au bătut palma pentru alegerile locale, iar cele două partide vor candida sub denumirea de Alianța electorală PSD+ ALDE Clujul Unit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter