Politică

Cristea, încă două zile candidat la Primăria Cluj-Napoca?

Aurelia Cristea, deocamdată candidat la Primăria Cluj-Napoca din partea PSD dă apă la moară celor care anticipează că va fi înlocuită cu Buzoianu.

În câteva zile PSD ar putea să o retragă pe Aurelia Cristea oficial din cursa pentru Primărie, iar în locul acesteia, social democrații l-ar putea susține pe Octavian Buzoianu.

În contextul în care în ultima perioadă s-a speculat foarte mult pe marginea înlocuirii acesteia din cursa pentru Primărie, Cristea “alimentează” subiectul. “În continuare susțin că PSD va face tot ce este posibil pentru a câștiga alegerile, iar pentru o maximizare se poate ajunge inclusiv la o schimbare a candidatului”, spune Aurelia Cristea. 


Dacă PSD și ALDE vor bate palma pentru alegerile locale, cele două partide vor candida sub denumirea de Alianța electorală PSD+ ALDE Clujul Unit, iar la Câmpia Turzii și Florești sub denumirea de Alianța Social Liberală Câmpia Turzii, respectiv Florești. “Am înregistrat aceste însemne electorale, iar în următoarele zile vor mai exista discuții în ce privește protocolul de colaborare al viitoarei posibile alianțe electorale”, a declarat zilele trecute Remus Lăpușan liderul PSD Cluj.

Noua alianță ar putea merge astfel la locale cu un candidat “scos din pălărie” pe ultima sută de metri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter