Politică

Liviu Alexa: “Este de bun simț să te implici“

Unul dintre candidații la Primăria Cluj-Napoca, Liviu Alexa, a anunțat că va intra în această cursă încă din vara anului trecut. Jurnalist și om de afaceri, Alexa consideră că indiferent de domeniul în care activează, orice clujean trebuie să se implice în problemele comunității.

În opinia lui Alexa, Cluj-Napoca este un oraș cu un foarte mare potențial care, din păcate nu este suficient exploatat. În acest sens, Alexa vrea să schimbe lucrurile și să implice cât mai mulți clujeni în proiectul său.  

“Clujul este un oraș cu foarte mare potențial care din păcate nu este folosit. Candidez la Primăria Cluj-Napoca tocmai pentru nu mă simt bine într-un oraș cum este Clujul acum, cu gunoaie, lipsit de parcări, lipsit de confort. Clujul trebuie să devină într-adevăr un oraș de cinci stele. Cred că sunt singurul candidat din politica locală a ultimilor 26 de ani care și-a pregătit programul încă de anul trecut și care de atunci vorbește cu oamenii”, spune Liviu Alexa.


Clujul nu poate deveni însă orașul de cinci stele fără implicarea celor care locuiesc aici, ceea ce, în opinia lui Alexa este un lucru de bun simț. De altfel, încercând să implice cât mai mulți clujeni în proiectul său, Alexa a reușit să atragă de partea sa oameni din diverse domenii de activitate.

“Cred că atâta timp cât, de exemplu, clujenii nu cunosc care este bugetul orașului, suntem fără speranță. Degeaba te superi că se construiește un bloc cu 25 de etaje, dacă stai pe margine, nu te exprimi și nu te implici. Am 19 proiecte esențiale pentru Cluj, proiecte bine scrise și cu soluții, vin cu o platformă cum nu a mai existat până acum Cred că este de bun simț să te implici, indiferent de domeniul în care activezi”, mai spune Liviu Alexa. 

abonare newsletter