Politică

Veşnicul candidat Rareş Bogdan, sfâşiat între dragostea pentru nevastă, iubirea de ţară şi amorul pentru propria imagine

Rareș Bogdan a început campania electorală. Încă nu e clar la ce vrea să candideze, pentru că a negat vehement că îl interesează Primăria Capitalei. Sau nu? Cert este că „cineva” testează discret (părerea lor) piața, aruncă momeala pe diferite canale media și ni-l prezintă drept „patriot”, „familist”, „tată model”, „soț devotat”...Să fie la mijloc sforile prietenului Hellvig de la SRI?

sursa foto: paginademedia.ro sursa foto: paginademedia.ro

Campanie, ironie sau umor involuntar? Site-ul tabloid cancan.ro a oferit o mostră de scriitură rară în acest weekend, menţionează paginademedia.ro.

Un sfârșit de săptămână plin pentru Rareș Bogdan, potrivit textului: "în acest acest weekend a reușit ca, concomitent cu România, să-și iubească și nevasta, și băiețelul de 6 ani". Așa scrie în articol. Și mai adaugă, ca să întărească ideea: "cele trei obiecte ale pasiunii fierbinți a realizatorului Realitatea TV s-au combinat fericit." 


Jurnaliștii site-ului au prezentat într-un material o "altă față" a realizatorului Realitatea TV Rareș Bogdan, prezentat drept „o inimă mare și foarte iubăreață”.

Textul din cancan se încheie apoteotic cu Rareș Bogdan care „și-a făcut un selfie cu nevasta și cu România (pe fundal)”, „într-unul dintre momentele când și-a luat ochii de la copil”. 


Textul este însoțit și de un video, tip paparazzi, în care apar Rareș Bogdan și fiul său, pe pârtie. 

Explicațiile foto sunt în aceeași notă. "Pentru o Românie a viitorului așa cum ne-o dorim cu toții, toți tații ar trebui să fie la fel de atenți și de protectori ca Rareș Bogdan" sau "De când a dat jos Guvernul, Rareș Bogdan pare mai relaxat și chiar reușește să zâmbească în poze."


Textul din Cancan.ro, în continuare:

„Rareș Bogdan nu uită să iubească România tot timpul. Din fericire, Rareș este o inimă mare și foarte iubăreață, așa că în acest weekend a reușit ca, concomitent cu România, să-și iubească și nevasta, și băiețelul de 6 ani.


Cele trei obiecte ale pasiunii fierbinți a realizatorului Realitatea TV s-au combinat fericit, pentru că familia Bogdan nu-și putea petrece puținul timp liber altundeva decât într-un colțișor al României mult-iubite, stimate, respectate, adulate etc.

Florina, sexy-nevasta lui Rareș Bogdan, n-a fost echipată în costumație de ski, lăsându-și soțul și fiul să fie senzația pârtiei de unii singuri, în costumele lor asortate, predominant albastre.


Albastrul costumului combinat cu vinul roșu fiert pe care l-a băut după frigul tras afară și cu galbenul soarelui ce a strălucit din plin peste binecuvântata Românie sâmbătă au celebrat cu toatele dragostea pentru simbolurile naționale a vedetei de televiziune. Pe pârtie, cunoscutul realizator și-a găsit timp să fie și tată grijuliu și responsabil, dar și soț model. Într-unul dintre puținele momente când și-a luat ochii de la copil, Rareș Bogdan și-a făcut un selfie cu nevasta și România (pe fundal).”

În octombrie 2012, Rareş Bogdan a fost validat de Comitetul Naţional Executiv al PNL pentru a participa la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rareş Bogdan ar fi urmat să candideze pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din Sectorul 6 sau 1 Bucureşti sau Colegiul 3 Cluj, unde a candidat şi Aurelia Cristea (latura PSD din USL).

Jurnalistul clujean Rareş Bogdan a fost coleg de facultate şi de grupă cu Eduard  Hellvig, actualul şef al SRI.

Ultimele Stiri
abonare newsletter