Politică

Nu muncesc, dar strâng averi

Unii consilieri județeni liberali nu s-au remarcat prin nimic în forul județean, de la începutul mandatului și până în prezent. Cu toate acestea, au reușit să strângă mașini, case de vacanță și apartamente.

Alegerile locale din acest an vor aduce și readuce în prim plan o mulțime de politicieni clujeni care pentru a obține un loc în administrația locală și județeană vor fi prezenți foarte des în spațiul public.

Monitorul de Cluj prezintă, într-o serie, ce averi au strâns aceștia și ce afaceri “învârt”, astfel încât să știți exact cine vă va reprezenta în Consiliul Județean încă patru ani, din vară încolo.


Consilierul Ioan Deac are o casă în Câmpia Turzii și două terenuri. Liberalul are și o colecție de timbre de 20.000 de euro. Din activități independente a obținut 30.000 lei.

Emil Bogdan face avere din închirieri. Liberalul are două apartamente, două garsoniere și o casă. Consilierul a încasat de la Consiliul Județean aproximativ 11.000 lei și de asemenea, a obținut venituri din pensie de aproximativ 25.000 lei. De asemenea, acesta a obținut venituri și din închirieri.


Sebastian Murea are un apartament, a încasat de la Consiliul Județean Cluj 11.000 lei, iar de la Compania Vodafone a obținut un venit de aproximativ 26.000 lei.

Andro Marinel are un apartament și o mașină, A obținut de la Primăria Cluj-Napoca unde a fost șef de serviciu, aproximativ 31.000 lei., iar de la CJ a obținut aproximativ 5.000 lei.


Cosmin Todea are trei terenuri, două apartamente și o casă de vacanță. Acesta are însă și două credite însumând în jur de 40.000 euro. A obținut de la Consiliul Județean Cluj aproximativ 9.000 lei. De la SD AS Bloc SRL a obținut aproximativ 8.000 lei, de la AS Bloc 2 SRL a obținut aproximativ 1.800 lei, iar de la AS Grup Expert a obținut aproximativ 1.800 lei.

Etichete: averi
Ultimele Stiri
abonare newsletter