Politică

PSD cere, Vușcan execută! Întocmai și la timp

PSD a cerut în urmă cu două zile intervenția Prefecturii în concedierile de la Sortilemn Gherla, 900 de oameni urmând să fie trecuți în șomaj tehnic.

PSD cere, Vușcan execută! Întocmai și la timp PSD cere, Vușcan execută! Întocmai și la timp

Solicitarea PSD a fost transmisă miercuri printr-un comunicat de presă care a apărut a doua zi în presă, mai exact în Făclia de Cluj. Social democrații au cerut implicarea Prefecturii în soluționarea problemelor de la Sortilemn Gherla.  

“Solicităm Instituției Prefectului Județului Cluj, să organizeze o ședință a Comisiei de Dialog Social la primăria Gherla și să analizeze problemele semnalate de conducerea  Sortilemn”, scriau PSD-iștii clujeni în informarea de presă.


După doar două zile, prefectul Gheorghe Vușcan execută întocmai și la timp pretențiile PSD. Partid politic din rândurile căruia a demisionat când a fost numit înalt funcționar public. Evident, doar de formă.

Vineri dimineața, a avut loc ședința Comisiei de Dialog Social, pentru a analiza problemele cu care se confruntă S.C. Sortilemn S.A. din Gherla, care intenţionează să treacă în şomaj tehnic aproximativ 900 de angajaţi.


“În urma dialogului purtat şi apreciat de participanţi ca fiind unul eficient, managerul firmei de prelucrarea lemnului din Gherla va încerca să identifice soluţii pentru evitarea trecerii în şomaj tehnic a angajaţilor, inclusiv aprovizionarea cu material lemnos din import, în funcţie de desfăşurarea, la finalul lunii ianuarie a.c., a licitaţiei pentru achiziţionarea de material lemnos organizată de Direcţia Silvică Cluj”,  se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter