Politică

Controverse în PNL pe tema susţinerii lui Vasile Dâncu

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, după BP al PNL, că partidul îi acordă credit lui Vasile Dâncu, desemnat pentru postul de ministru al Dezvoltării Regionale, pentru că "lumea se mai îndreaptă", el răspunzând astfel nemulţumirilor exprimate de colegul său Theodor Stolojan.

"În perioada 2001-2004 domnul Dâncu avea o funcţie importantă în Guvernul Năstase, se ocupa chiar de informarea cetăţenilor, ba chiar (europarlamentarul Theodor Stolojan –n.r.) ne-a comunicat un moment în care cei doi co-preşedinţi ai alianţei de atunci ( Alianţa Dreptate şi Adevăr- PNL-PD condusă de Theodor Stolojan şi Traian Băsescu-n.r.) au fost invitaţi la TVR şi Stelian Tănase care îi invitase a zburat după câteva zile. S-au întamplat lucrurile acestea, colegii noştri o să spună lucrurile acestea”, a răspuns Blaga, întrebat cum comentează faptul că Stolojan a criticat susţinerea oferită de PNL unui Guvern din care face parte Vasile Dâncu.

Blaga a afirmat că PNL "îi dă credit" lui Vasile Dâncu, în pofida trecutului. "Noi sperăm că toată lumea, îi dăm credit, se îndreaptă. Sperăm că toate declaraţiile sunt valabile. De aceea îl şi sprijinim pe domnul Cioloş", a conchis copreşedintele PNL.

Ultimele Stiri
abonare newsletter