Politică

Tinerii pesediști clujeni, mai comuniști decât bătrânii „roșii” ai PSD-ului

După ce portarul sediului central al PSD nu l-a lăsat pe Mihai Sturzu să intre în clădire pentru că a îndrăznit să spună că scrutinul cu un singur candidat înseamnă comunism, nu alegeri democratice, a venit rândul tineretului social-democrat din Cluj să sară la gâtul liderului TSD.

Preşedintele TSD Cluj-Napoca, Horia Nasra, susţine că liderul TSD, Mihai Sturzu, trebuie să demisioneze din funcţie, adăugând că declaraţiile făcute de acesta la adresa lui Liviu Dragnea la Congresul PSD nu reprezintă punctul de vedere al organizaţiei de tineret a partidului.

Horia Nasra a declarat, marți, că speră ca, măcar ”în al doisprezecelea ceas”, Mihai Sturzu ”să renunţe la ipocrizie şi să nu uite cum a fost impus de seniori preşedinte al TSD în 2013, fără a avea contracandidat”.


 „Mihai Sturzu trebuie să demisioneze de la conducerea TSD. Declaraţiile sale făcute la Congresul PSD nu reprezintă punctul de vedere al TSD. Sunt avioane de hârtie. (...) să nu uite cum a fost impus de seniori, preşedinte al TSD în 2013, fără a avea contracandidat”, a spus Nasra, citat de gandul.info. 

abonare newsletter