Politică

Un liberal pleacă de la șefia Consiliului Județean Cluj

Consilierul județean Horațiu Cătărig spune că nu vrea să fie amestecat în conflictele sau disputele dintre colegii de partid.

Astăzi a fost înregistrată la registratura Consiliului Judeţean Cluj demisia consilierului județean PNL Horaţiu Cătărig din funcţia de vicepreşedinte al forului administrativ judeţean, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul CJ Cluj.

Potrivit prevederilor legale în vigoare şi a reglementărilor interne ale instituţiei, documentul a fost înaintat preşedintelui Consiliului Judeţean Mihai Seplecan, urmând a fi parcurse etapele prevăzute de Legea administraţiei publice locale şi de Statutul aleşilor locali.


Horațiu Cătărig spune că nu își dorește să continue o carieră în domeniul administrativ.

„Demisia mea este justificată de faptul că nu doresc să continui o carieră în administraţie şi este firesc să las locul altui coleg care doreşte să continue cariera administrativă şi după alegerile din anul 2016. Data plecării mele din funcţia de vicepreşedinte a fost stabilită de comun acord cu conducerea partidului încă din luna iunie 2015.


Nu am nicio implicare şi nu doresc sub nicio formă să fiu amestecat în conflictele sau disputele dintre colegii mei de partid.  
Cele mai importante proiecte de hotărâri pe care le-am iniţiat din funcţia de vicepreşedinte sunt proiectele ce privesc dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie a spitalelor clujene, proiecte pe care colegii consilieri judeţeni le-au votat cu unanimitate, indiferent de partidul din care fac parte”, a spus consilierul.
 

Etichete: horatiu catarig
Ultimele Stiri
abonare newsletter