Politică

Daniel Buda: Emil Boc şi-a exprimat în scris intenţia de a candida la Primăria Cluj-Napoca din partea PNL

Liderii PNL Cluj subliniază încă o dată faptul că Emil Boc și-a depus intenţia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca. Copreședintele PNL Cluj Daniel Buda a declarat, joi, că alte informaţii vehiculate privind candidatura lui Emil Boc la alegerile de anul viitor ”sunt pure speculaţii”.

”Domnul primar Emil Boc şi-a exprimat în scris, la secretariatul PNL Cluj, conform procedurii interne din partid, intenţia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile locale de anul viitor la Primăria Cluj-Napoca. La fel au procedat toţi primarii liberali din judeţ şi din ţară. Acest lucru demonstrează că alte informaţii vehiculate despre candidatura domniei sale sunt pure speculaţii. Eu nu am nicio rezervă, Emil Boc va candida din partea PNL la alegerile locale din 2016”, a spus Buda, potrivit Mediafax.

Liderul PNL Alina Gorghiu declara, în 18 august, că nu este atât de sigură că Emil Boc va fi candidatul PNL la Primăria Cluj pentru că nu ar vrea să reînvie sensibilităţile lui Boc odată cu înscrierea lui Traian Băsescu în PMP, arătând că ar vrea să ştie dacă acesta va fi trup şi suflet cu partidul.


Întrebată, într-o emisiune a postului B1Tv, dacă Emil Boc va mai candida din partea PNL la Primăria Cluj, Gorghiu a spus: "Dacă mă întrebaţi acum o săptămână aş fi spus că da".

Potrivit evz.ro, Emil Boc ar fi curtat de PMP pentru candidatura la Primăria Cluj-Napoca.


În ultima perioadă însă, liderii PNL Cluj au subliniat de mai multe ori faptul că, până una alta, Emil Boc și-a depus intenția de a candida din partea PNL.

“Emil Boc a respectat termenele procedurale privind depunerea candidaturii pentru un nou mandat din partea PNL și aici subliniez din partea PNL", spunea săptămâna trecută, Daniel Buda.


„Emil Boc se apropie de 60% în sondajele de opinie, poate să candideze și din partea PNL și din partea PMP și ca independent și tot o să câștige. Oricum, nu o să se decidă acum, la anul”, au declarat, pe de altă parte, surse din PNL Cluj, citate de evz.ro.

Etichete: pnl pmp emil boc
Ultimele Stiri
abonare newsletter