Politică

Gorghiu: „Nu mai sunt atât de sigură că Boc va fi candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca”

Copreședintele liberalilor Alina Gorghiu a afirmat, marți seară, că va exista în cadrul PNL o discuție cu privire la candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, arătând că ar vrea să știe dacă acesta este "trup și suflet" alături de partid.

„Și-a depus candidatura domnul Boc. O să fie o discuție, pentru că nu aș vrea să reînviez sensibilități pe care le-a avut domnul Boc după ce și-a anunțat candidatura sau înscrierea Traian Băsescu în PMP și aș vrea să știu foarte clar, în calitate de copreședinte al acestui partid, dacă este trup și suflet în această formulă sau se uită cumva în spate și poate vrea altceva, poate vrea alt proiect, poarte vrea să facă un pas lateral. Nu știu. Rămâne de văzut. Nu-mi este foarte clară direcția de la Primăria Cluj-Napoca, nu știu dacă va fi Emil Boc. Nu mai sunt atât de sigură dacă Emil Boc va fi candidatul”, a declarat Gorghiu la un post de televiziune.  

Ea a precizat că va exista o discuție, în mod cert, în interiorul PNL cu privire la candidatura lui Emil Boc la alegerile locale.


Gorghiu a mai precizat că integritatea este criteriul esențial în ceea ce privește desemnarea candidaților la acest scrutin.

„Candidații PNL pentru diverse administrații locale trebuie să nu aibă probleme cu legea, să respecte criteriile de integritate, trebuie să aibă o pregătire profesională care să-l recomande pentru funcție în administrație și trebuie să aibă girul comunității care va fi evidențiat într-o analiză sociologică. Încercăm să ne ținem de această rețetă”, a adăugat Gorghiu,.


Ultimele Stiri
abonare newsletter