Politică

Organizația PC Florești a demisionat și a trecut la PPU

Partidul Conservator rămâne cu tot mai puţini membri. După plecarea lui Şerban Rădulescu şi înfiinţarea Partidului Puterii Umaniste, şi alţi coservatori pleacă din PC.

Potrivit liderilor noii formaţiuni politice, duminică, 14 iunie 2015, organizația locală Florești a demisionat în bloc din Partidul Conservator și a constituit prima organizație locală a Partidului Puterii Umaniste din țară. Printre cei care şi-au dat demisia din PC și au semnat adeziuni la PPU: se numără Mariana Maier, președinta Organizației de femei a PC Cluj și vicepreședinta Organizației de femei pe țară a PC, Bogdan Făgădar, președintele  Organizației de tineret a PC Cluj-Napoca și președintele organizației locale Florești a PC, Florentina Vaida.

„În urma evenimentelor din ultima perioadă și a nenumăratelor discuții pe care le-am avut în cadrului Biroului Permanent al organizației noastre politice, am decis să demisionăm în bloc din cadrul Partidului Conservator și să înființăm prima organizație la nivel național a Partidului Puterii Umaniste. Această decizie a fost luată pentru a întări poziția domnului profesor Șerban Rădulescu, cel care își dorește cu adevărat să schimbăm împreună felul în care se face politică la ora actuală în România. Partidul Puterii Umaniste se dorește a fi o structură social-liberală care își îndreaptă atenția și interesul spre nevoile clasei de mijloc, spre ale micilor întreprinzători, o structură social-liberală care crede cu adevărat în promovarea oamenilor care aduc plus valoare comunităților în care trăiesc”, se arată într-un comunicat de presă al liderilor PPU.


Președintele organizației locale Florești a PPU este Florentina Vaida, iar candidatul PPU la Primăria Florești pentru alegerile din 2016 este Dan Maier.

Etichete: serban radulescu
Ultimele Stiri
abonare newsletter