Politică

Cordoş se autosuspendă din PSD. Dar nu demisionează din Senat!

Alexandru Cordoș, cercetat penal pentru complicitate la trafic de influență, și-a dat demisia din toate funcțiile deținute în partid.

Senatorul Alexandru Cordoș a anunțat, sâmbătă, că demisionează din toate funcțiile din partid. "Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situţia juridică pe care o voi clarifica în justiţie. Am încredere în justiţie" a declarat Cordoş.

Politicianul clujean nu a anuntat daca intentioneaza sa demisioneze si din Senatul Romaniei, unde este la al doilea mandat.


Mihaiela Lucia Cordoş, referent în cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj, este urmărită penal pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, în formă continuată (26 acte materiale), Alexandru Cordoş, senator în Parlamentul României, este urmărit penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență, în formă continuată (5 acte materiale), iar Andreea Alexandra Cordoş este urmărită penal pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență, în formă continuată (3 acte materiale).

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter