Politică

Azi în Parlament- Elena Uioreanu: Ponta recidivează

Deputatul PNL de Cluj Elena Uioreanu îl critică din nou pe premierul Victor Ponta pentru Codul Fiscal.

Elena Uioreanu îl cataloghează pe premierul Victor Ponta drept un recidivist în păcate politice „cel care va purta veșnic pe numele și imaginea sa stigmatul plagiatului - furtul din creaţia intelectuală a altora“.

„Având deja experienţă în comiterea de astfel de fapte antisociale - vezi plagierea tezei sale de doctorat – recidivistul politic Ponta o comite grav în cazul proiectului noului Cod Fiscal, ale cărui idei, principii şi măsuri esenţiale anunţate de guvernul socialistului Ponta sunt de inspiraţie liberală. Iar păcătosul politic comite recidiva cu un aer nevinovat de mironosiţă într-o piesă propagandistică jalnică, de scamatorie politică, menită să-l preschimbe la faţă şi să-l transforme pe dl. Ponta în Plagiatorul cel bun al ţării. Şi mai mult decât atât, să ofere semenilor săi şi o pildă demnă de urmat. Este incredibil tupeul iluzionistului politic Victor Ponta care, pentru a se salva de la pieirea politică, recurge la furt intelectual şi apoi îi somează pe păgubiţii liberali să-i voteze hoţia pentru că, - vezi Doamne! - , noul Cod Fiscal este unul ultraliberal. E drept că ideile şi măsurile principale prevăzute în Cod de plagiatorul socialist sunt liberale şi anume: reducerea TVA, reducerea contribuţiei de asigurãri sociale la angajat şi angajator, eliminarea impozitului pe dividende şi a dublei impozitãri, scăderea impozitului pe profit şi pe venit, reducerea accizelor, etc.


Toate acestea sunt idei şi măsuri liberale pe care PNL le-a propus şi pentru care s-a luptat în aceşti ani. A făcut-o pentru că acesta-i este rostul şi misiunea în politica ţării. PNL este partidul

iniţiativei şi libertăţii economice, a creativităţii, competiţiei şi prosperităţii, iar electoratul ştie acest adevăr esenţial şi nici o operaţiune propagandistică şi mistificatoare nu-l poate amăgi.


În concluzie: plagiatul tot furt rămâne iar „bunul plagiator” tot plagiator politic rămâne“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter