Politică

De 20 de ani, Tanti Maria le face cafele preşedinţilor PDL

<p /><img src="documente/stories/06_iunie/02_ziua/04-interviu tanti maria femeie de servici pdl rp 01.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cel mai fidel angajat al PDL Cluj, Maria Alexa, lucrează de două decenii alături de şefii partidului, şi când au fost la Putere, şi când au fost în Opoziţie.

 

Maria Alexa sau tanti Maria, aşa cum o cunoaşte toată lumea, a împlinit azi 20 de ani de când se află alături de PDL.


 

„Aceşti 20 de ani pe care îi împlinesc astăzi aici au trecut repede, dar totuşi şi frumos. Am prins mulţi preşdinţi de când sunt aici. Prima dată a fost domnul Iuliu Păcurariu, un om deosebit, care şi-a dat interesul foarte mult. Cu toţi şefii m-am înţeles foarte bine. Şi cu domnul Boc, cu domnul Buda la fel. M-am înţeles mereu foarte bine şi cu tineretul şi cu cei mai bătrâni. A trecut timpul aşa de repede. Mă tot gândesc, 20 de ani e mult...”, a mărturisit, azi, plină de emoţie, Tanti Maria.


 

Tanti Maria a dat mâna
cu oameni importanţi


 

Îşi aduce aminte, cu drag, de toate clipele petrecute la “serviciu” şi de oamenii importanţi pe care i-a cunoscut de-a lungul timpului.


„În anii aştia am avut ocazia să văd multe. Ce să vă spun, de Petre Roman îmi aduc aminte. Am ieşit undeva într-o excursie şi m-am aşezat aşa într-un colţ de masă, că nu am vrut să ies în evidenţă. El a venit însă un pic mai târziu şi s-a nimerit să stea exact lângă mine. Nici nu am putut să mănânc de emoţii. Şi cu domnul preşedinte Traian Băsescu am avut ocazia să mă întâlnesc şi să fiu alături de el la evenimentele la care a participat aici. Mi-a plăcut foarte mult şi de Elena Udrea. Am poze cu toţi”, ne-a povestit Tanti Maria.

 


„O să mai rămân
cât mă ţine Dumnezeu”

 

Deşi a trecut de vârsta tinereţii, Tanti Maria nu îşi face griji din pricina programului de lucru şi e sigură că va mai rămâne la locul de muncă pe care nu l-a părăsit de două decenii.

„O să mai rămân aici cât mă ţine Dumnezeu. De aici am rămas la pensie, dar nimeni nu m-a dat la o parte, eu nu m-am dus şi, uite aşa, am tot rămas. Stau aici cât e nevoie, până îmi termin toate treburile. Când sunt şedinţe rămân mai mult. Mai demult eu pregăteam toate conferinţele de presă. Am făcut cafele, am răspuns la telefoane... Acum e mai lejer, pentru că sunt mai multe fete aici. În trecut erau mai puţini oameni şi trebuia să fac eu mai multe”, îşi aminteşte Tanti Maria.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter