Politică

Senatorul Alin Tişe: „PSD Cluj - ziua şi minciuna!“

Senatorul PNL de Cluj Alin Tişe îi acuză din nou, pe social democraţii clujeni că nu sprijină proiectele judeţului Cluj.

Tişe arată că în calitate de senator de Cluj a depus la guvern, în data de  19 ianuarie, o solicitare prin care a cerut alocarea  de bani din fondul de rezervă al guvernului, pentru sprijinirea proiectelor derulate prin programul Cluj-Napoca Capitală Europeană a Tineretului 2015, cel puţin la nivelul alocărilor financiare care s-au făcut pentru edificarea unui stadion la Craiova, respectiv 50 milioane de euro.

„Totodată solicitam guvernului emiterea unei ordonanţe de urgenţă prin care să se stabilească cadrul legal prin care Guvernul României devine, în mod automat şi obligatoriu, partener cu oricare unitate administrativ – teritorială care câştigă / este desemnată într-o competiţie internaţională pentru a reprezenta România într-un anumit eveniment sau program internaţional oficial.


PSD Cluj să meargă la guvern şi să susțină cererea mea, dacă tot sunt preocupaţi de clujeni.

Este incredibil cum PSD,  care  guvernează ţara, aruncă vina pe alte persoane ca să acopere lipsa de sprijin pentru Cluj - Capitala Europeană a Tineretului.


Campania mea „Să iubim Clujul!" a demarat deja în oraş, aşa încât fiecare clujean va afla minciunile guvernului PSD.

PSD minte şi când spune că primarul este de vină că guvernul nu dă bani la Cluj-Napoca. 


Guvernul PSD să facă exact cum a făcut la Craiova. Din pixul său Ponta, via Dragnea, a dat 50 mil.  de euro pentru stadionul de la Craiova . La fel, să dea din fondul de rezerva 50 mil euro pentru Cluj Capitală Europeană a Tineretului. E foarte simplu! Nu trebuie să inventeze acum o nouă procedură“, spune Tişe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter