Politică

Seplecan îi face bilanţul lui Ponta: „Până acum nu a produs decât taxe și vorbe fără acoperire”

Consilierul judeţean Mihai Seplecan îl critică pe premierul Victor Ponta pentru „promisiunile pe lângă adevăr” pe care le face.

„Ponta a precizat că, până pe 15 februarie, trebuie decisă semnarea contractului de construcție, sau rezilierea procedurii dacă nu există un acord politic pe termen lung pentru derularea proiectului. Chiar are habar despre ce anume vorbește? Cum poate asocia un plan de autostrăzi care este urmat de contracte individuale cu un consens pe bugetul Apărării? Master planul făcut de Români, dacă este corect și nu fantezist, ca și până acum, ne reprezintă în forurile europene și nu poate să vina alt guvern să-l schimbe. Bugetul de 2% pentru Apărare face parte din decizia internă a țării, de aceea trebuie un consens politic.

Așa că premierul doar și-a inventat motivul pentru care nu va exista autostrada Comarnic-Brasov, deocamdată mult prea scumpă pentru beneficiile aduse. Nu înțeleg de ce nu depune efort pentru a se realiza autostrada Pitești-Sibiu – atât de necesară economiei naționale? Până acum nu a produs decât taxe și vorbe fără acoperire. La promisiuni pe lângă adevăr este campion”, a declarat Mihai Seplecan.


După ce Victor Ponta a suferit o înfrângere la alegerile prezidenţiale în Cluj, Seplecan susţine că Ponta a ales să-i „pedepsească pe toţi clujenii: tăierea unor fonduri de investiţii în valoare de 4,3 milioane de euro, amânarea pentru undeva în anul 2020 a Spitalului Regional de Urgență, mutarea elicopterului SMURD la Jibou”, a mai adăugat Seplecan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter