Politică

Tudor Ștefănie nu candidează la președinția Consiliului Județean Cluj

Chiar dacă a fost vehiculat numele primarului turdean Tudor Ștefănie pentru o posibilă candidatură la președinția Consiliului Județean Cluj, acesta spune că nu își dorește funcția respectivă.

Contactat telefonic, primarul turdean a afirmat: „Nu se pune problema să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean, trebuie să rezolvăm aici problemele administrative la nivel local, abia după aceea m-aș putea gândi mai departe...” subliniază Tudor Ștefănie.

Numele primarului Tudor Ștefănie a apărut printre variantele PNL de candidatură la președinția Consiliului Județean Cluj, funcție pentru care se vor organiza alegeri, cel mai probabil până în primăvara acestui an. Asta după ce senatorul Alin Tișe a vorbit despre un ”candidat validat de electorat”.


Printre numele de candidați pentru Consiliul Județean ar putea apare încă doi alți turdeni. Este vorba de Mircea Irimie, care a fost anunțat candidat din partea Partidului Conservator, și Lucian Nemeș, posibil candidat din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu.

Între timp alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj sînt incerte. Pînă acum nu a fost avansată o dată cu privire la organizarea scrutinului pentru ocuparea acestui post iar unele voci susţin că e posibil să nu se mai organizeze alegeri pînă în iunie 2016 cînd vor fi organizate alegeri locale în întreaga ţară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter