Politică

Tişe: „Cred că guvernul va organiza alegeri la CJ Cluj până în martie sau aprilie“

Senatorul PNL de Cluj Alin Tișe susține că Guvernul Ponta are obligația să organizeze alegeri pentru şefia CJ Cluj, iar acest lucru ar urma să se întâmple până în martie au aprilie.

„Eu cred că vom avea alegeri undeva prin martie, aprilie. Sunt peste 30 de localități sau județe și chiar și colegii parlamentare descoperite şi nu se poate că acestea să rămână așa până în 2016. PNL Cluj este pregătit, aşa cum am mai spus, să ofere cel mai bun candidat”, a declarat Alin Tișe.

Senatorul clujean a mai precizat că liberalii nu vor desemna candidatul la șefia Consiliului Județean pe criterii subiective, ci ţinându-se cont de realizările acestora şi totodată, de acei candidaţi care au fost deja validați de către electorat. „Și avem exemple destule, fie senatori, deputați, fie primari”, a spus Tișe.


Senatorul a mai subliniat că alegătorii vor avea o surpriză frumoasă din partea PNL.

Vă reamintim, cei care şi-au anunţat intenţia de a candida pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj sunt liberalul Mihai Seplecan şi udemeristul Vakar Istvan. Alte nume vehiculate ar fi Mircea Moroşan, primarul din Huedin şi Tudor Ştefănie, primarul din Turda, ambii din vechiul PDL. Alin Tişe a subliniat din nou că viitorul candidat va fi stabilit prin sondaj.

Etichete: alin tise
Ultimele Stiri
abonare newsletter