Politică

Azi în Parlament -Alin Tişe: „Minciuna şi pomenile electorale au picioare scurte“

Senatorul liberal Alin Tişe a susţinut în plenul Senatului o declaraţie politică în care a amintit promisiunile PSD din campania electorală, care nu vor putea fi însă onorate.

„Aflaţi în preajma momentului în care se prezintă, cu întârziere şi cu încălcarea legii totodată, proiectul legii bugetului de stat şi al asigurărilor sociale pentru anul 2015, ne găsim în faţa unui moment de bilanţ.

Guvernul Ponta, guvernul candidat, a făcut în perioada campaniei electorale, dar şi pre-electorale, o sumedenie de promisiuni şi a anunţat multiple pomeni electorale, toate cu iz de asistenţă socială, nimic cu rol de investiţii multiplicatoare de venituri şi creatoare de locuri de muncă.


Acelaşi guvern a susţinut permanent, interpelat de opoziţie şi de societatea civilă că „bugetul permite, avem resurse, nu vor fi probleme”. În acele momente erau convinşi că şi-au cumpărat cu bugetul ţării locul de la Palatul Cotroceni.

Azi, obligaţi de populaţie să guverneze, nu mai pot onora prin buget nimic din cele promise. Despre creat plus valoare, multiplicat investiţii şi noi locuri de muncă nici nu poate fi vorba.


Despre dotat spitale, despre tipărit manuale, despre construit autostrăzi nici nu vor să audă!  Azi, guvernul PSD se „jeleşte” că e greu, că e deficit mare, că nu poate guverna cu ce a promis. Azi, guvernul PSD nu îşi mai asumă responsabilitatea faptelor şi guvernării.

Prinşi cu minciuna şi cu promisiunile electorale neacoperite financiar, alţii sunt de vină!


Cu toate acestea pot afirma că nu a învăţat nimic din această experienţă.

Aşa că vă reamintim, domnule premier, domnilor miniştri, că minciuna şi pomenile electorale au picioare scurte“.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter