Politică

Emil Boc a votat „cum votează orice om de dreapta”

Emil Boc a venit la vot alături de soţia sa la Şcoala numărul 10 din Zorilor.

Au fost prezenţi şi reprezentanţii ACL Cluj, precum şi reprezentanţii PMP Cluj. Emil Boc a votat pentru consolidarea statului de drept şi a democraţiei. Acesta a precizat că „votul liber exprimat reprezintă cheia democraţiei”.

„Un vot liber exprimat de către cetățenii informați reprezintă cheia democraţiei și a continuității acesteia. Cetățenii prin vot își apără practice democraţia și sper ca românii să participe astăzi într-un număr cât mai mare la vot, pentru că prin asta vom apăra democraţia din ultimii ani și consolidarea acesteia. Am votat așa cum cred eu că votează orice om de dreapta. De asemenea, sper ca la Cluj să avem o participare foarte bună la vot dată fiind participarea civică recunoscută  a clujenilor în procesul electoral și nu numai”, a spus Emil Boc după ce a votat.


Primarul Emil Boc a adăugat pe de altă parte, că alegerile din Diaspora nu se vor desfăşura mai bine. „Se va economisi timp pentru că au putut fi scoase de pe internet formularele de declaraţie pe propria răspundere, dar votul nu se va îmbunătăţi pentru că nu s-au înfiinţat secţii suplimentare“, a spus Boc.  

În opinia lui Boc, se putea emite o Ordonanţă de Urgenţă pentru că se îmbunătăţea dreptul la vot.

Ultimele Stiri
abonare newsletter