Politică

Daniel Buda: După principiul „hoţii strigă hoţii”, PSD Cluj face plângere penală împotriva alegătorilor!

Co-preşedintele ACL Cluj Daniel Buda îi atrage atenţia liderului PSD Cluj, Remus Lăpuşan, că nu plângerile penale împotriva alegătorilor sunt de natură să atragă voturi.

„Plângerea penală pe care cei de la PSD Cluj au formulat-o împotriva celor 51.000 de cetăţeni care în turul I au votat pe listele suplimentare în judeţul Cluj reprezintă un afront la adresa alegătorilor. Dacă Remus Lăpuşan ar fi ştiut că municipiul Cluj-Napoca este al doilea cel mai mare centru universitar din ţară, probabil că nu ar fi procedat la un astfel de demers. Cu siguranţă nu împotriva unor cetăţeni oneşti care şi-au exercitat dreptul de vot ci împotriva lui Victor Ponta, Titus Corlăţean şi împotriva prefectului Gheorghe Vuşcan, pentru împiedicarea exercitării drepturilor electorale, infracţiune prevăzută la articolul 385 din Codul Penal. Dar desigur, PSD Cluj nu a fost niciodată în stare să genereze soluţii concrete şi viabile, nici în campania electorală şi nici acum, când este la guvernare.

Domnilor de la PSD, poate că pe unii îi prostiţi acolo, prin Sud şi prin Moldova, dar nu îi veţi prosti niciodată pe clujeni. Iar asta v-a aratat-o în 2 noiembrie şi cu siguranţă o să v-o mai arate şi în 16 noiembrie“, spune europarlamentarul clujean.   

Ultimele Stiri
abonare newsletter