Politică

Seplecan: Hoțul strigă cel mai tare: “Prindeți hoțul!”

Preşedintele executiv al ACL Cluj Mihai Seplecan a transmis un comunicat de presă referitor la plângerea penală depusă ieri de repezentanţii PSD prin care au cerut verificarea listelor suplimentare de la votul din primul tur al alegerilor prezidenţiale.

„Filiala Cluj a partidului care are expertiza de netăgăduit a turismului electoral în România, care scoate până și morții la vot, a depus o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca şi cere verificarea listelor suplimentare de la secţiile de votare din judeţ de la primul tur al prezidenţialelor, considerând că numărul celor care ar fi votat pe aceste liste este foarte mare.

Practic PSD Cluj strigă “prindeți hoțul!” Chiar că au ajuns de tot râsul. Nu mai deprate de luna trecută, atrăgeam atenția că sătenii din zonele montane ale județului Cluj erau ademeniți în excursii “gratuite” la Mănăstirea lui Arsenie Boca, unde urmau să fie transportați de către autocare ale unei firme apropiate de PSD Cluj. Și că pe drum mai erau mituiți “să voteze cu cine trebuie” și cu o masă caldă. Chiar era de tot râsul cum în PSD Cluj a dat boala preocupării față de nevoile religioase și de credință ale comunităților locale, tocmai în ei, oameni de stânga, cu un președinte spiritual ateu convins școlit la Moscova, urmașii unui partid care au nenorocit Credința aruncând în temnițe preoți și credincioși“, spune preşedintele executiv al ACL Cluj, Mihai Seplecan.


Liberalul mai spune că cei de la PSD Cluj au irosit atâta mită electorală în judeţul Cluj – de la aceste pseudo-excursii, „la milioane de euro către primării, mai ales către traseiștii cu Ordonanța - și n-au obținut cât și-au propus să fure“. „De fapt ei vor să verifice dacă și de către cine au fost trași în piept. Și o fac tot pe banii și resursele statului“, adaugă Seplecan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter