Politică

A început Operațiunea bani contra numere de telefon

A început campania electorală subterană, iar oamenii obișnuiți sunt transformați în adevărați agenți electorali de către partide. Un partid important din România oferă câte 500 de lei celor care trimit o listă care să cuprindă 100 de persoane cu număr de telefon, nume și adresă, scrie stiripesurse.ro.

”Am fost abordată de un coleg de muncă, care m-a întrebat dacă nu vreau să fac 500 de lei. Bineînteles că l-am întrebat cum și mi-a explicat. Era vorba ca, până săptămana asta la sfârșit, adică până azi, să trimit un e-mail la o adresa, cu o listă a 25 de persoane, cu nume, prenume și număr de telefon, iar in decurs de 1 lună, să fac rost de încă 75 de contacte.

Mi s-a mai spus că acești oameni vor fi sunați de către un angajat de la partid, care îi va întreba dacă intr-adevăr vor vota cu acest partid, răspunsul fiind obligatoriu pozitiv”, a declarat o tânără din București, sub protecția anonimatului, pentru stiripesurse.ro.


Cel mai probabil, acținuea se realizează printr-un centru call-center, angajat de partidul în cauză.

Operațiunea este una menită să aducă în baza de date a partidului numere de telefon, care pot fi folosite în ziua alegerilor. Cu un efort financiar minor pentru implicațiile acestei campanii electorale, partidul cu pricina își aduce voturi sigure la aceste alegeri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter