Politică

Seplecan ironizează PSD: „N-a construit Ceaușescu în 25 de ani cât pot inaugura cei de la PSD în 24 de ore”

Președintele executiv al ACL Cluj Mihai Seplecan ironizează PSD, partidul aflat la guvernare, despre care spune că se laudă la televizor cu realizările lor şi nu mai au timp și pentru muncă, motiv pentru care cei de la PSD s-au apucat de inaugurat cu frenezie și ceea ce nu era de inaugurat.

„N-a curs multă apă pe Someș de când PSD Cluj a montat două panouri publicitare la intrările în municipiul Cluj-Napoca prin care se lăudau că “Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă”. Numai că realitatea seacă a cifrelor le-a dat minciuna pe față: în ultimii doi ani s-au dat în folosinţă în România doar 258 de kilometri de autostrăzi.

Numai cu povești la televizor nu mai este timp și pentru muncă, motiv pentru care cei de la PSD s-au apucat de inaugurat cu frenezie și ceea ce nu era de inaugurat, furând ideile și munca altora.


Până acum, cei de la PSD au tăiat la panglici pentru mai multe autostrăzi şi centuri cu regim de autostradă, la fel cum a numărat steaguri Pristanda: “un kilometru la Prefectură, cinci la Pretură, douăzeci și cinci la Cornu’n bătătură și-ncă trei la Mița sub basculă, face două sute nouă zeci din care ținem zece să inaugurăm și înainte de prezidențiale”. Înțeleg că azi se va plimba Victor Ponta pe șantierul viitorului traseu de autostradă Gilău – Nădășel. Mai bine se ducea să arunce o privire și la cum se degradează lucrările pe șantierul de la Suplacu de Barcău, investiție pe care a știut să o arunce la gunoi amicul său Dan Șova.

La PSD norma de calificare în funcții publice este minciuna și falsificarea realității: de la propriul CV, la realitatea din teren.


De aceea, zilele acestea, Remus Lăpușan, a ținut morțiș să ne arate cât de preocupat cu munca în interesul județului este și el. După ce, împreună cu colegul său Ioan Oleleu au băgat în incidență de plată Aeroportul Internațional Cluj și au ascuns datele expertizei de la noua groapă de gunoi, acum ne spune că: “trebuie reluată licitaţia pentru modernizarea drumurilor judeţene, însă pe tronsoane mai mici şi cu termene de plată clare”. Adică exact ce susțineam eu și colegii de la ACL Cluj în perioada scurtului meu mandat de interimar la șefia CJ Cluj.

Zice Remus Lăpușan că însuși ei, cei de la PSD Cluj și numai ei, și-au propus „să mărească ritmul pentru întreţinerea drumurilor judeţene în ultimii doi ani şi jumătate”. Că un an jumătate au dormit în papuci, împreună cu vicele Oleleu, de a trebuit să vin eu la șefia CJ Cluj și în câteva zile să urgentez și să finalizez drumul de la Fizeșul Gherlii, de exemplu. Acum, că se apropie prezidențialele sunt din nou activați și puși pe falsificarea realității.


Un alt exemplu despre întreținerea risipei de bani publici vi-l poate da un simplu drum cu mașina prin județ și inventarierea tuturor drumurilor reciclate peste care nu s-a mai intervenit și cu un strat protector de asfalt de uzură. Să vedeți câte milioane se aruncă anual la gunoi din cauza unor interese absconse”, afirmă Mihai Seplecan despre membrii PSD.

Acesta a mai adăugat că până săptămâna viitoare va finaliza un raport cu privire la starea drumurilor județene – câte și către ce direcții ale intereselor politice s-au “întreținut” și “reabilitat”. „Poate se întorc și cei de la PSD Cluj cu picioarele pe pământ, în România reală”.

Etichete: psd mihai seplecan
Ultimele Stiri
abonare newsletter