Politică

Tăriceanu, „inimă zburdalnică“, nu citeşte Constituţia

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis, ieri seară, lui „Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu, inimă zburdalnică“, să citească Constituţia „ca să nu se mai facă de râs atunci când planifică programul de suspendare a preşedintelui dat de Voiculescu, apăsat acum de plafonul puşcăriei“.

„Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu să citească bine Constituţia legat de procedura de suspendare a preşedintelui. Nu poate planifica vot pe 23 septembrie şi referendum pe 2 noiembrie pentru că în Constituţie se precizează foarte clar că preşedintele poate fi suspendat pentru maximum 30 de zile. Deci rugămintea mea la Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu, inimă zburdalnică, este să citeasca Constituţia ca să nu se mai facă de râs când planifică programul dat de Voiculescu, care e apăsat acum de plafonul puşcăriei şi nu judecă normal, dar el e în libertate şi ar trebui să judece”, a declarat Băsescu luni seară, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a propus, vineri seară, iniţierea procedurii de suspendare şi demitere a preşedintelui Băsescu, el avansând şi un calendar, vizând suspendarea în preajma datei de 23 septembrie şi referendum de demitere în 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidenţialelor


Tot ieri, Tăriceanu, a anunţat că a început demersurile pentru a prezenta liderilor grupurilor parlamentare, atât din Senat, cât şi din Cameră, iniţiativa legată de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter