Politică

Seplecan: „PSD CLUJ m-a identificat drept principalul său adversar“

Liberalul Mihai Seplecan susţine că PSD încearca să îl intimideze „în stil securisto-comunist, validându-mă, practic, drept candidat al ACL Cluj la președinția Consiliului Județean“.

„Neavând alte argumente pentru a-și justifica reaua credință atât în problema tentativei de falimentare a Aetoportului Internațional Cluj, cât și a blocării activității Consiliului Județean Cluj, prin folosirea în mod politic a prefectului Gheorghe Vușcan, proaspăt fugit în concediu de odihnă, liderii PSD Cluj încearcă să mă intimideze și speră să-mi închidă gura. Crezând că pot să pună de un șantaj, au cerut de la primăriile din județul Cluj, pe Legea 544, informații care sunt făcute publice atât în declarația mea de avere, cât și în cea de interese. Pe principiul hoțul strigă cel mai tare prindeți hoțul, ei cred că am ceva de ascuns în relația cu primăriile unde am avut contracte de consiliere, sau, deși ei nu iubesc deloc Agenția Națională de Integritate și chiar au încercat să o desființeze ca partid național, încearcă să i se substituie. Sau pur și simplu au impresia că fac anchete pe care apoi să le exploateze în stil securisto-comunist“, spune Seplecan, într-un comunicat de presă.

Seplecan aminteşte şi de acuzaţiile care i-au fost aduse în ultimele zile:


„Din noianul de justificări aruncate pe piață ieri de către Remus Lăpușan și PSD Cluj am remarcat că au tăcut ca în iarbă la acuzele aduse de mine cu privire la tentativa de falimentare a Aeroportului Internațional Cluj. Îi asigur că sunt cu ochii pe ei, mai ales că în presă apar noi și noi dovezi ale acestei tentative.

Revenind la tentativa de intimidare și șantaj încercată de către PSD Cluj asupra mea, țin să inormez opinia publică despre cum făceau inocenții consilieri județeni presiuni asupra lui Horea Uioreanu cum să se împartaă banii pe culte, cultură, sport, sănătate șamd numai pe criterii politice și interesele lor personale. Nici un ban nu se împărțea fără vigilenta atenție a PSD Cluj. Colegul meu Horea Uioreanu este trimis în judecată în stare de arest, justiția îi va hotărî vinovăția și pedeapsa, dar mulți dintre cei care au făcut presiuni asupra sa despre cum să se împartă bugetul CJ Cluj, altfel nu îi trec proiectele sau alocările, sunt bine mersi și ne dau lecții de deontologie, sau încearcă noi metode de intimidare. La fiecare alocare de bani erau ciopor în biroul președintelui CJ Cluj, să tragă hălci din buget către interesul lor personal sau politic. Nici o alocare bugetară nu s-a făcut fără știrea și acceptul lui Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.


Deci să lase PSD Cluj de o parte intimidările și să caute soluții să respecte majoritatea nou creată la nivelul CJ Cluj, să nu mai obstrucționeze lucrările acestei instituții vitale dezvoltării durabile a județului. Să gândească dincolo de buzunarul lor, la buzunarul clujenilor“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter